Zoker_Tiko2

Alkuvalmistelut

Pakka sekoitetaan ja jokaiselle pelaajalle jaetaan neljä korttia. Jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja aloittaa pelin ja vuoro kiertää myötäpäivään.

Pelin kulku

Jokainen pelaaja asettaa vuorollaan pöytään kädestään yhden kortin. Parhaan kortin asettanut pelaaja voittaa tikin ja saa pelatut kortit. Tikin voittanut pelaaja aloittaa uuden kierroksen. Näin kukin pelaa kaikki neljä jaettua korttia, minkä jälkeen jaetaan uudet kortit ja peli jatkuu, kunnes pakasta loppuvat jaettavat kortit. Eniten kortteja voittanut pelaaja voittaa pelin.

Tikin voittaminen

Pöytään pelatuista korteista paras voittaa tikin. Voittava kortti on joko kahden ominaisuuden suhteen parempi tai yhden ominaisuuden suhteen parempi ja kahden ominaisuuden suhteen samanarvoinen kuin edeltänyt paras pelattu kortti. Jos mikään muiden pelaajien pelaamista korteista ei ole voittava kortti, saa kierroksen aloittanut pelaaja tikin itselleen. Korttien arvojärjestys löytyy ohjekirjan sivuilta 7-8.

Pelin päättyminen

Peli päättyy, kun jaettavat kortit loppuvat. Jos kortit eivät mene tasan, jäävät ylimääräiset kortit viimeisen tikin voittavalle pelaajalle. Pelin päätyttyä pelaajat laskevat voittamiensa korttien määrän ja eniten kortteja kerännyt pelaaja voittaa pelin. Pelejä voi pelata useita peräkkäin ja kilpailla voitetuista korteista tai peleistä.