Tyyppi: Pasianssipeli

Alkuvalmistelut

Pakka sekoitetaan ja pelipöydälle jaetaan kuusitoista korttia 4×4 kortin neliöksi kuvapuoli ylöspäin.  Loput kortit jätetään odottamaan pakaksi.

Pelin kulku

Tavoitteena on kerätä kortit lopulta yhteen pinoon minkä tahansa kortin paikalle 4×4 kortin neliössä. Pelaaja voi siirtää kortin viereisen kortin päälle, kun korteilla on kaksi yhteistä ominaisuutta eli ne ovat yhteensopivia. Esimerkkejä korttien yhteensopivuudesta löytyy ohjekirjan alusta.

Pelaaja voi siirtää vierekkäisiä kortteja päällekkäin haluamassaan järjestyksessä. Korttien katsotaan olevan vierekkäin myös silloin, kun niiden väliin on jäänyt yksi tai useita tyhjiä korttipaikkoja. Pelin edetessä korteista muodostuu pinoja. Aina kun pinojen päällimmäiset kortit ovat yhteensopivia, pelaaja voi siirtää pinon toisen korttipinon päälle.

Kun pelaaja ei enää pysty siirtämään kortteja päällekkäin, tyhjille paikoille jaetaan pakasta uudet kortit kuvapuoli ylöspäin. Peli jatkuu edellä kuvatulla tavalla.

Pelin päättyminen

Peli päättyy, kun pelaaja ei pysty enää siirtämään kortteja päällekkäin ja pakasta on jaettu kaikki kortit tai korttineliössä ei ole yhtään tyhjää paikkaa, johon pakasta voisi jakaa uusia kortteja. Pelaaja saa tulokseksi niin monta pistettä kuin korkeimmassa pinossa on kortteja. Paras tulos on saada kaikki 64 korttia yhteen pinoon.